JellyPages.com

Sunday, 27 December 2015

SAHABAT SELAMANYA

Assalamualaikm suma..lama kan x update bloger..dh berbulan2 rsanya,,haha..bz kot smpai fesbuk pon jrg on dah lanie..just on wsap gn wechat jerr..byak story nak cita mlm nie..agk free lah mlm nie..hihihi..klu x dak msa nk hadap lapy bgai..balik ja traning trus tdo..blik pon dh lewat..letih..degn keadaan kesihtn x mgizinkn..so tdo awal lah,..mlm nie nk story mory pasal shabt2 yg sekepala,yg slalu ada time sush,susah seng bersma,p mna pon sma2,,mna nak cari mlm nie..msa mula msuk sp x penah kenal,x penah rpat,sekrg dh jadi kwn rpat,,apa2 pon gn ampa ja geng,memg terbaik lah ampa..pyh nk cri kwn sekepala mcm ampa nie :) aku syg ampa lah Ekin,Nad,Min & Lisa :)..kwan paling gila2 ampa la oi..otak last minit suma,byak noh kenagan kita suma,p merata selfie skan,x pernah kata x selfie,,hahaha,,tgal bpa buln ja lgi kita nk yakyeyakye noh,pastu msing2 dah x leh dok stu geng mgumpat dah,kluar brtugas mesti x dak geng dah,tpi kat luar kita tetap geng
selmanya,,hihihi,kngan ngn ampa x kan aku lupa,dok sorg2 pon kdg2 trgelak ingt kat ampa geng oii..paling kcaw kepala hg la min noh..popelaq g,hahaha,,x penah kata x gila,,ari2 gila,tpi sekli hg bebai lgkup suma,dh mcm laki,bwak aku naik moto laju,pastu pgang aku pulak tkut jatuh,,pelaq sguh gaya tu,,hahaha,,kengan suma tu min oiii,,ekin gn min lagi x leh dekt..dekt ampa 2 memg jadi la,,lgkup suma noh..ekin pulak periang,gelak x abeh2 noh,wsap x penah kata x tgok,deret tgok,antaq
p mcj time mna pon msti reply punyaa..hahaha..min klu tgok nset x pyh pngey x pa,mcm ckp gn pokok,,hahaha,,nad gn min sma naik ja..nma pon 2 bradik noh,yg truk si min tu lah kena bwak nad p mna pon,,hahaha,,kdg2 bunyi gak min tu,x lart,,bukn sruh hg lari pon min..hahaha..kecian kat nad,lisa niekdg2 ada kdg2 x dak lam group,sekli msuk group ampa jenuh sembg cek oii,hahaha,ari2 sembg natang apa x taw,nie kita cuti seminggu oiii,rendu ampa taw dak,,bru sehri x jmpa ampa..kita dah mcm family dah kan,aku bila x dok gn ampa shri pon rsa lain dah,hihihi..rendu balik kwad lepak,rendu segalanya lah tentang ampa..haha..harap persahabtan kita kekal lah weyh noh,mna nk dpt kwn sekepala,sush seng bersma,,klu aku ada slh ka,terkasr bhsa ka ,melwak lebih kurg ka minx maaf la noh,,hahaha..nnti kita p bercuti noh.plan kita stu apa x jdi g nk p bercuti jauh2,,hahaha,,x pa nnti jadi lah tu,x p jauh pon x pa..jnji kita p mna sma2,,kita nie dh lah jenis sorg x p suma x mau p..perngai apa x taw noh,jdi mcm x ckup syrat pulak kan bila sorg x p,,hihihi..apa2 mslah ak gn ampa ja nk kongsi pon,,hihih,,terbaik lah ampa,geng popelaq..I LOVE BOTH OF YOU..


Saturday, 8 November 2014

sahabat

Hye..assalamualaikm suma..sehat ?  lama x update kan ? sorii bz sikit..story kali ni eyra nak crita pasal mber eyra sorg nie.. :)..nama dia TEHA..eyra knal dia msa zaman kolej dlu..dea junior eyra..kmi kenal dekt cheras ,kl kan teha ? time tu kita ad program dekt sana..masa progrm tu lha kita kenal2 kan..3 ari 2 mlm x silp kita kat sana kan ?best dpt jmpa kwn mcm teha wlaupn sekejap ja..Teha dari kolej komuniti sungai siput perak 

.dari program tu lha kita kenal kan..hope nnti kita dpt jmpa lgi kat luar oke..bru2 nie teha x sehat erk ? stu ari tu eyra ad terbaca post awak dekt wechat yg awak x sehat terus msuk hospital..time tu eyra rsa mcm nak pegi je tgok awak dekt kl tu teha,,mcm2 awak update dekt wechat..sedih eyra baca..eyra nak sgt jmpa awk kat sna.tpi mgkin belum rezeki kita nak jmpa kan? dah lma kan awak kat HKL..maaf x dpt jenguk awak..dpt jenguk dri jauh dn berdoa ja sebgai seorg kawan.. :')..awak sabar oke..sy ad ja dgn awak..tgn lebam2 kan bekas kena cucuk..byak tmpat plk tu.lpas tu buat ctscan pulak kan ?.sabar yaa..Allah nk uji awak tu syg..sy twu awk kuat..:')..apa pon sy doakan awk cept smbuh,cept kluar dri hspitl tu oke,,nak tgok teha yg slalu post gmbar epy2..bukn teh yg slalu post gmbr jarum suma tu..dh jgn ngis2 lagi oke teha..harp cept kluar hspital tu oke..setakat nie dlu yaa..asalamualaikm kawan..lovee yoouuu <3